Skellefteå AIK!

Shit, vad säger man! Snyggt jobbat! Måste ha varit en riktigt härlig stämmning i Ladan ikväll och pappsen fick vara där! Klart man blir lite avis!

Vad pratar jag om?? Jo, självklart handlar det om att Skellefteå AIK leder Elitserien efter att ha krossat HV71! Nice nice!






Elitserien 2008-2009

Visa Totalt Hemma Borta
PosLagSVOFGM-IMÖTVÖTFP 
1Skellefteå AIK1794452-391332 
2Linköpings HC1785450-401330 
3MoDo1674552-442127 
4Rögle BK1675450-431327 
5Brynäs IF1682638-431027 
6Djurgårdens IF1857646-503225 
7HV 711755749-483023 
8Färjestads BK1672734-360123 
9Timrå IK1745848-564121 
10Luleå HF1654742-460419 
11Frölunda HC1645739-452119 
12Södertälje SK1635837-491115 

hämtat från expressen.se

Ja, vad ska man säga?? Hoppas det ser ut så i fortsättningen också!

Bra, bättre och bäst!

Nu börjar jag känna mig som en människa igen. Penicillinet gör verkligen underverk. :-)
Idag har jag orkat med att laga mat och vara allmänt uppe och gå. Tidigare har jag vilat mest och inte haft några krafter kvar. Hade tänkt mig en promenad men vädret har varit så tråkigt...ösregn och blåst hela dagen. Men jag lär ju ta igen det under helgen iaf!

Ska bli så roligt att åka till Oslo igen. Paketen är inslagna och jag ska snart börja packa väskan. Tydligen har dom fått lite snö så det gäller att ta med sig varma kläder. Och jag har letat fram vinterskorna....kan ju vara bra att ha annat än gympadojjor.

Ja, det blir väl en uppdatering efter helgen antar jag. Ha en fin helg ni som läser! :-)

Stieg Larsson

Just nu lyssnar jag på "Män som hatar kvinnor" på cd-bok.

Jag har svårt att läsa böcker, vet inte varför men jag slappnar inte av utan ser det som nåt jobbigt. Men som cd-bok är det perfekt. Nån som läser för mig!

Reine Brynolfsson läser och läser på ett bra sätt. Jag trivs i hans sällskap.

Dagen har gått i lugnets tecken tycker jag. Var på vårdcentralen imorse och fick veta att det inte var streptokocker iaf...vilket var skönt. Men jag är inte direkt pigg nu men det går mot bättre tider. Jag blir inte sämre iaf utan bättre så på onsdag ska jag vara fit och fight...det hoppas jag verkligen.

Imorron ska jag försöka mig på att ta en kortare promenad. Försöka komma igång igen och få lite ny luft i lungorna. Det kan ju hjälpa på traven. :-)

Nä, nu ska jag lyssna vidare och sen sova. Bidde inget Karlavagenen ikväll....får ta igen det imorron! *haha*

Natti!


Sötnos

Igår var en riktigt trist sjukdag med ett enda undantag.

Vi var ju egentligen bortbjudna på middag men jag kunde dessvärre inte följa med men Anders gick vilket jag insisterade på. Varför ska han stita hemma och titta på mig när jag ligger sjuk i soffan?

Innan han for dit var han och köpte en pizza till mig då jag inte orkade göra någon mat. Men förutom pizzan kom han hem med bananer och en kordordstidning. Den sistnämnda blev jag riktigt glad för! Lite underhållning för den sjuke, perfekt!

Så jag korsordade lite och kollade på teve. Det blir ju långtråkigt i längden och bara ligga men vad ska man göra. Det finns inte ork till så mycket mer än så. Jag dricker och snyter mig om vart annat....men, jag kommer ha en toppenhelg nästa helg iaf! =)

Idag har det varit samma visa, vila i soffan, dricka och snyta. Och lite hosta också faktiskt. Ett nytt inslag....ett tråkigt dock.

Jaja.... det blir en tv-kväll med Anders i afton.... hoppas bara jag inte har smittat honom!

Såg just reprisen av "Bonde söker fru"...ja, vad ska man säga? *haha* Det är ju komedi på hög nivå!  Vem ställer upp på sånt egentligen?!  Skulle nån av er tänka sig att söka???



Sjuk

Yes box. Då ligger man nerbäddad i känner sig allmänt risig. Fan, jag har ju inte tid att vara sjuk men huvudsaken är ju att jag bli frisk tills på fredag. Så okej, bättre nu än nästa helg!

Kände av det redan igår morse men jag gick till jobbet ändå. Det gick väldigt bra att jobba. När jag kom hem sov jag på soffan från ca 16 - 19 och sen var halsen igensvullen. Det känns som en klassisk halsfluss men det är för tidigt att åka till läkaren och testa...måste gå 2-3 dagar först. Så, om jag mår så här på måndag åker jag dit.

Dagen kommer bestå av att ligga i soffan, kolla på teve, äta alvedon och halstabletter och dricka jucie. Och kanske sova lite. Jippie! jag som hade sett framemot en shoppingdag och fika med Nina men tji fick jag! Och vi var ju bjudna på middag hos Ella och Peter ikväll. Jäkla typiskt!

Jaja..men bara jag blir frisk till torsdag...då är jag nöjd!

*host och harkel*


Ljuvlig höstdag!

Vilken underbar dag idag!

Imorse när jag gick till bilen för att köra iväg, så där strax efter 07 var det en vacker klar månskärva mot en mörk morgonhimmel. Jag såg upp mot månen och log för mig själv. Jag kände att det här skulle bli en bra dag.
Torsdagar är utedag på jobbet så vi drog ut alla söta barn och gick en skogpromenad med dom. Det var helt underbart fint med alla vackra höstfärger. Jag stornjöt. Tänk att få gå så här och få betalt på köpet! Helt otroligt! :-)




Den stunden ute gav mig en stor kick som gjorde att eftermiddagens jobb flöt på och helt plötsligt var jag på väg hem.

Sånna här dagar gör att man orkar med dom lite tyngre, som gårdagen exempelvis. Idag känns det mycket lättare...allt känns lättare! =)

Kvällen kommer nog bli lugn och mysig...hoppas jag. Jag har goda föraningar om helgen. På lördag ska vi till våra vänner på en trevlig middag....sen ska jag en sväng på stan på lördag tror jag...om lönen kommit då vill säga! ;-) Kanske en fika med Nina....ett trevligt lördagsnöje!

Sen har jag beställt Oscars present också...hoppas nu att den kommer i tid! Men mer än en vecka ska det väl inte ta??

Så, nu ska jag sätta mig och snicksnacka lite med Anders innan Madde kommer och dom ska jobba med skolarbete.



Ungefär så här såg min måne ut i morse. Men den har skarpare och klarare på nåt sätt. Otroligt vacker!

Trötter

Ett kort kvällsinlägg.

Idag var en tung dag på jobbet. Var redo att sova när jag var på väg. Vet inte varför jag varit så trött i dag. Hoppas INTE det är scharlakanfeber på gång för då blir jag irri. Har inte tid att vara sjuk nu!

Men dagen gick ändå okej. Allt blev gjort som skulle göras.

Eftermiddagen och kvällen har gått i tvätten och telefonens tecken. Pratat med folk till höger och vänster..eller folk och folk...min kompis, med brorsan, med mamma, med Anders mamma.....ja, det var nog alla. Så nu ska munnen vila lite och sova istället. Jag öppnar ju imorron så det gäller att få sina sömntimmar.

Onsdag imorron....känns bra. Ska iväg på stan en sväng och beställa lite t-shirts med foton på. Hoppas nu dom hinner komma i tid bara. Men dom sa en vecka så...*håller tummarna*

Lite mer presentshopping blir det till helgen. Då har ju lönen kommit! *tjoho*

Nä, dags för lite korsord och Karlavagnen och sen sova....sova sova sova säng säng säng! :-P


Kvällen

Dagen har gått snabbt och det är redan kväll och bäcksvart ute. När hände det då?

Jag har min aning om när det kunde ha hänt.... *tihi*

Men det har varit en okej dag...det känns lite bättre nu i afton men jag hoppas verkligen det kommer gå bra att jobba imorron. Helst vill jag bara ligga hemma men det går ju inte. Jag får ta en lugn dag imorron....så lungt man kan! Det är ju möte på kvällen så det blir en lång dag.

Anders hade en härlig promenad ute idag...han verkade nöjd när han kom hem. Vi käkade lite rester från igår, skönt att slippa laga mat.

Snart dags för en kopp te tror jag. Nått gott och grönt.

Svårt att räkna upp tre bra saker med idag men jag ska försöka

* Att vi slapp laga middag och kunde värma gårdagens rester
* Samtalet med Anders B, han är alltid så trevlig
* Att få vara lite själv på dagen, egentid betyder mycket

jasi...imorron v 43....snart får jag åka till Oslo! *tjoho*

Söndag

Ja, after worken i fredag var riktigt rolig. Vi skrattade mycket och åt god mat. Det får vi göra fler gånger!

Igår var det rätt lungt....den trevliga veckan har just startat så man är väl inte direkt på topp. Men Nina och jag fikade på stan och hade en hel del att prata om! Så det blev en långfika....med en smarrig bakelse...mums! På kvällen kom hon hit och vi åt middag ihop. Ja, Anders var ju självklart också här. Vi såg lite teve och fortstatte prata.

Idag är en riktigt segdag. Orkar inte göra mycket. Kollar på teve och läser lite i boken. Är mest sugen på choklad...men jag ska försöka motstå frestelsen! Anders är ute på en promenad....rätt fint höstväder ute faktiskt.

Imorron börjar ännu en jobbvecka. Alltid lika kul! Sen har jag sovmorgon på måndag som gör att veckan känns mer okej på nåt vis...kunna sova till 9 är ju en enorm lyx.

Vad gör ni idag?



After work

Ikväll smäller det...after work! Mitt allra första faktiskt och det ska bli riktig roligt. Vi ska äta en god middag och prata lite stunt! Kan nog bli en del jobbsnack också är jag rädd men jag hoppas vi håller oss undan det lite.

Dagen har gått snabbt. Helt plötsligt körde jag hemåt igen. Hann jag verkligen jobba? ;-)

Helgen är välkommen och det lär bli en pratig helg. Imorron är det fika på stan med Nina och då lär det blir en hel del pratande också! *hihi*

Men nu ska jag piffa till mig lite...haha! Och ha en riktigt rolig kväll!

Jasi

Då var man hemma igen och filmen var riktigt bra. Eller som Nina sa, för att vara en svensk film var den riktigt bra! Och jag instämmer. Man kan ju säga att dom använt sina miljoner på ett bra sätt iaf! Det var snygga scener och kläder. Jag vill också ha lika långt och fint hår som "Cecilia" ....långt och lagomt vågigt. Och sen få sätta upp det i snygga flätbullar. Borde bli snuskigt rik så jag också kan göra så och ha en personlig frisör varje dag. ;-)

Och nu tänkte jag komma till den mer lite ytliga delen! ;-)

Sen var det ju Arn....det är nåt speciellt med skitiga killar som gör dom himla sexiga, eller hur? Jag tycker förvisso att Joakim Nätterqvist ser väldigt bra ut som "vanligt" också men när han är skitig, arg och krigisk men på ett snällt sätt så ja...det är nåt speciellt med det! Titta bara på Aragon i "Sagan om Ringen". Viggo Mortensen ser ju också bättre ut med långt hår, skägg och lite smuts i ansiktet än när han är nyrakad och nyduschad! ;-)

      



                 

(Bilderna lånade jag från google.se)


Ja, lite måste man få dregla! ;-P

Men filmen var riktig bra. Kul med en svensk storsatsning. Hade varit kul att se båda efter varandra....för jag har ju sett den första men det var ju ett tag sen så jag hade inte riktigt koll på alla detaljer. :-) 

Jaja...dags att snart sova lite. För imorron är det ju fredag, inte idag, som en vänlig läsare påpekat! Tack Madde! :-)

Imorron är det Afterwork med jobbet. Ska bli roligt. =)




                  

Bio

Ja, då äntligen ska vi se Arn 2. Det har vi pratat om ett bra tag nu och nu äntligen så! Vi har ju rabattcheckar från Coop så dom måste man ju utnyttja! Vi tar med oss Nina också. Så nu blir det att krypa in i biomörkret...hoppas jag inte somnar för jag är bra trött nu. Känns att det är fredag.

Dagens tre bästa

Höll jag på glömma. Måste fortsätta med att tänka positivt.

* Att biljetterna till Oslo är bokade
* Att mamma sponsrade resan! Tack så mycket! =)
* Att mina potatisstämplar fungerade bra!

Nu så...dags att sova! Först lite Karlavagnen bara! *hihi*

Onsdag - check!

Mitten på veckan..onsdag. Och den är redan över. Iaf för mig för nu är det sovdags. Veckorna bara flyger fram!

Idag var det tidig uppstigning men det gick bra. Jag slutade tidigt och var en sväng på stan. Jag skulle ju inte alls handla nåt men det bidde lite kläder. På rean till och med så det blev inte så farligt dyrt...tack och lov! Nåt nytt till Afterworken på fredag iaf.

Sen idag bokade jag biljetter till Oslo. *tjoho* Shit va kul det ska bli! Jag åker över helgen och får fira min lilla älskling där borta. Fast, han har ju blivit ganska stor nu. Tiden går och han bli äldre...men inte jag! ;-)

Kollade lite på Bonde Söker Fru....tycker det är rätt pinsamt! Många är riktigt osociala och vet inte hur dom ska bete sig bland folk. För visst ställer man sig upp när det kommer in en okänd människa i rummet? Jaja...det störde jag mig på iaf!

Imorron torsdag.... en dag närmare helgen. :-) Men jag har inget emot att jobba...bara att kliva upp tidigt på morgonen!

Natti!

DH

Det bidde såklart Desperate Housewives....till och med Anders kollade lite. Nu är det allt spännande! Gillar den serien skarpt faktiskt. Men Maynard....inget vackert namn men en vacker tanke bakom! =)

Han kollade även på debatten mellan Sahlin och Reinfeldt...jag lyssnade lite bara. Orkar inte med massa politiktjafs. Det är ju inte val än på ett tag och redan är dom i startgroparna och fajtas. Men jag hoppas ju att flipp-flopp-Feffe inte får fortsätta styra landet till nya djupa dalar. nej, upp till bergens toppar tack! Men nån i röd jacka som går först!

Ja, dags att sova nu. Fick nya numret av Glamour med posten idag så den ska sprättas nu och så blir det nog lite Karlavagnen som vanligt. Ett väldigt behagligt program. Okej, fett med pensionärsvarning kanske men skit i det! Det är intressant! Hmm, kvällens ämne är "Då var det nära ögat" .... många egna tackar väcks då faktiskt. Men jag skulle aldrig få för mig att ringa in. Jag föredrar att lyssna på andra.

Och på tal om att lyssna....just nu lyssnar jag på Håkan Nessers bok "Picadilly Circus ligger inte i Kumla" och har bara 2 cd-skivor kvar. En mycket bra bok och Nesser läser själv vilket gör det hela betydligt bättre. Han har en otroligt fin röst...behaglig att lyssna på. Hmm, behaglig verkar vara kvällens ord! *haha*

De tre bästa sakerna med idag då:

* Att middagen var klar, bara att värma på rester! lövly!
* Den härliga höstsolen under eftermiddagen
* Min samvaro med Håkan Nesser i bilen fram och tillbaka till jobbet. Jag längtar till imorron!

natti!

Dags kanske?

Ja, det är kanske dags att uppdatera lite. Som vissa redan har påtalat! :-)

Har varit oinspirerad att skriva. Vet inte vad jag ska skriva om...vad ni som läser vi läsa om. Ja, frågorna har varit många så därför har det bara runnit ut i sanden. Så kan det gå!

Men, jag jobbar på som vanligt och trivs väldigt bra. Barnen är så söta och jag nästan längtar efter att gå till jobbet.

Snart är det dags för middag här. Anders är duktig och dammsuger nu så snart ska spisen få sig en omgång...och ge oss lite mat. Var förbi ett bageri på hemvägen så det blir te och en god bulle ikväll. Lite lyx på en tisdag måste man ju få ha. Men det blir en tidig kväll för mig...jag öppnar ju imorron. Så klockan ringer tidigt....väldigt tidigt imorron! =)

Kvällens TV-tips är
* Desperate Housewives

Sen tänkte jag kanske kolla in nya säsgongen av Äntligen hemma. Men, Anders ska säkert se nåt på SVT2 så...ja, får väl se vem som vinner det slaget. Sen, är ju inte jag vaken så mycket senare än 22...så att avsluta dagen med DH är ju ganska nice.

Jasi...dags för middagslagning då!