Lördag - och en ledig dag kvar!

Då har snart hela påsklovet passerat....himla surt faktiskt! Men vi har haft det bra uppe i Nynäs och haft en bra vecka. Dessvärre blev jag förkyld...oj va oväntat!?! Men jag känner mig lite bättre för varje dag som går så jag hoppas jag är superpigg på måndag då det är dags att jobba igen! =)

Idag blir det inte så mycket gjort är jag rädd. Vi kom hit igår kväll och är helt knäckta idag bägge två. Det som står på programmet idag är att fylla kylen igen och handla för veckan. Så slipper man göra det efter jobbet! Men annars blir det nog lungt....har nån liten fundering på bio men vi får se.

Vädret ute inspirerar inte till nåt dessvärre. Grått och trist och regn!

Men.... halva dagen har nästan gått och jag har inte fått nåt gjort! Bäst att ändra på det nu! =)

En liten sväng

Det bär av på en liten tur nu så här i påsk...ska bli nice att byta miljö lite!

Idag har vi vart på en mycket trevlig påsklunch och ätit gott och haft kul. Så nu är vi hemma och packar lite oplanerat....bilen fylls väl till bredden som vanligt kan jag tro! *hehe*

Vädret här är pissigt....usch och fy för sörlandsvinter!!

Dags att återgå till packandet...och bakandet! Man kan ju inte komma tomhänt när man överraskar!! :-)

Idag är idag och igår är igår

Det är jag väldigt tacksam över nu! =)

För nu har jag äntligen Påsklov!!! *tjoho*

Idag har det varit ett väldigt spännande väder...samtidigt som det dalade stora vackra snöflingor sken solen, helt underbart. Det fick mig att längta ännu mer till mitt kära norr....! Fast jag drar mig nästan för att kalla det som kom snö....för det som ligger på marken liknar mer mjäll!

Har haft en mycket trevlig eftermiddag idag....pratat pratat och pratat! :-) Det är vi bra på!

Sen hem och käka middag med älsklingen och hans kompis...och nu sitter dom begravda i skisspapper och blyertstreck och försöker hitta någon rätsida på alla sneda vinklar! Och jag sitter vid datorn och tar det lungt och njuter av tanken på mitt påsklov!

Okej, tre bra saker med dagen är:

* Den trevliga fikastunden med min härliga vän!
* Det faktum att det snöat lite idag...härligt för mina norrländska ögon!
* Att jag har påsklov nu!



Nu är det dags för lite Efterlyst.....Leif GW Persson är min stora idol, han är så himla skön!

Nu ska det njutas av ledigheten och jag tänker INTE bli sjuk under detta lov!


Kaos

Det beskriver min dag väldigt bra. Främst tiden efter lunch....ojoj...vill inte vara med om det igen!

Men du läggs det till handlingarna för snart ska vi på bio....Morgan Pålsson står på programmet och det ska bli kul att skratta bort nån timme på bion. =) LIte vardagslyx liksom!

image58

Men min Hipp Hipp favvo är faktiskt....


image59 Vilken härlig kvinna! *haha*

Snart dags...ska blir mysigt att komma in i biomörkret och glömma allt skit för en stund!

Det har snöat! :-)

Och jag är så hääääääääääääääääääär glad! :-)

Fast....snön ligger ju inte kvar men det var så himla vackert att se de stora snöflingorna dala ner till marken för att sedan genast smälta bort! Mina elever var inte alls lika glad över att det snöade...hehe!

Anders tog massa fina bilder idag...så att man kommer ihåg att den 17 mars snöade det i lilla Blekinge. Jag trodde inte jag skulle få se nån snö alls. Men jag fick se lite i luften i alla fall.

Annars har dagen varit så där....den gick fort i alla fall! :-)

Okej, de tre bästa sakerna med idag:

* Att det snöat!
* Mysigt å komma hem i dag....älsklingen var ju så glad och välkomnande!
* All go schlagermusik på radion...gillar ju sånt!

Dags att nanna snart...lövley!

Som väntat


Ja, gårdagens spektakel blev som jag hde väntat mig....enligt mig stod det mellan Perelli och Sanna och med en liten tanke på att BWO kanske kunde komma långt. Oci så bidde det juh! =)

Vi hade en väldigt trevlig kväll igår..men god mat och roliga vänner!

Klart Charlottes låt var bra men jag tror faktiskt det skulle gått bättre för Sanna i Eurovision. Jag är rädd att "Hero" kan försvinna och låta som en i mängden medan Sannas låt skulle sticka ut. När hon sitter ner och sjunger och allt man hör är hennes vackra stämma. Ja, vad kan man säga...världsklass! Så jag tror hon hade varit lite av en uppstickare men men...jag tror Charlotte kommer göra det bra i Belgrad. Oavsett vad "Vi är så himla dåliga förlorare"-BWO säger!

Snart dags för lite middag, rester från igår. Praktiskt! Sen ska jag skriva lite omdömen....nu är det åttornas tur!

Sen blir det kanske en Beckare...har ju börjat samla på boxarna via Aftonbladet. :-)
Persbrandt...hans medverkan piggar ju upp det hela en aning...han är jävligt läcker! *haha*

...vi ska sy och vi ska sticka....

...eller nej, det ska vi inte! Men vi ska städa och feja...det ska vi minsann göra i eftermiddag!

Det är ju schlager imorron...då måste ju lägenheten skina snygg och ren! Just nu går Anders lös med dammsugaren och snart åker mopp och dammtrasa fram! Toaletten blir väl mitt jobb som vanligt!

Jobbveckan har verklinge varit skit! Usch och fy va hemsk den har varit. Jag har inte haft någon energi alls utan bara släpat mig fram dagarna långa! Och på kvällarna har jag varit jättetrött och orkeslös. Men nu hoppas jag att det vänder...nu är det ju HELG!!! :-)

De tre bästa sakerna med idag:

* Att det är helg
* Att det är Melodifestivalen imorron
* Att jag får sova ut i morron!

Snart dags att sätta igång...!

Inte direkt

något nytt på tapeten! Livet tuffar vidare...

Jag har kommit in i en fas där jobbet inte är så roligt....det känns som om allt går i stark motvind i värsta uppförsbacken. Kan man inte nån gång få något positivt besked?!

Vaknade vid halv fyra imorse och kunde inte sova. Det kändes som om jag låg vaken en evighet och helt plötsligt startade radion så det var bara att gå upp. *suck* Hade lätt kunna legat där till 12!

Klart vissa saker är roliga på jobbet men det finns det där som gör skuggar allt annat. Hoppas verkligen inte detta fortsätter eller blir värre. Eller jag vet att det troligen kommer bli värre innan helgen...så det gäller att vara förberedd. Lugnet innan stormen liksom!

Annars då? Jo då... det är alltid skönt att komma hem till älsklingen. Det är något jag ofta tänker på under dagtid...va skönt det är att komma hem! :-D Och den känslan vill man ju inte bli av med!

Är lite sugen på nya skor....tänkte surfa runt lite...ett sätt att pigga upp mig själv kanske? Ja, jag tror det! 

Helgen!

...har varit bra! :-)

Bowlingen i fredags gick väl så där...inget toppresultat direkt. Borde bowla oftare för det är himla roligt! Kanske en kul tradition?!? Hoppas Anders nappar på det!
Efter bowlingen åkte alla fyra hem till Peter och kollade på film, Blåbärskriget, det var en mycket speciell film måste jag säga. En independentfilm typ! Men den bjöd på många skratt och kändes helt rätt med tanke på att det var fredagkväll och sällskapet var helt rätt. Vi var alla halvnöjda! :-)

Igår var vi ute på uflykt i solen. Det var riktigt härligt och solen värmde skönt. Vi åkte så långt ut man kunde komma nästan....vi ville ut till havet. På Torhamns Udde blåste det lite men det gjorde inget...solen värmde. Vi fikade och njöt i solen. En härlig dag. På kvällen kände jag att kinderna var fortfarande varma efter solen....nice!

Sen såg vi så klart Andra Chansen....vad ska jag säga? Ut med Nordman!!! Riktigt usel låt....huvva! Jag tycker att Suzzie Tappers låt växer för varje gång....helt suverän text och känsla i hennes röst! =) Och att Carola och Andreas gick vidare...ja, deras låt var ju inte ens bra!

Idag har gått i seghetens tecken...har inte fåt mycket gjort! Jooo, förresten...jag har torkat fönstren! *tjoho* Det var verkligen på tiden! Nu kan man ju se ut! *haha*

Nu blir det lite planering inför veckan....nu blir det körigt! *suck* Arbetslusten finns inte hos mig på samma sätt längre. Kan ju bero på det som hände i torsdags. Ska man verkligen stå ut med allt?! Ja, jag hoppas verkligen att det blir bra snart. Jag står inte ut med den situationen så länge till. En förändring är ett måste!

Måndag imorron.....då kan det ju bara bli bättre efter det! :-)

Fredag!

Då var helgen här - underbart!

Den här veckan har gått ruggigt fort...har ingen aning om var dagarna har tagit vägen! Så det har varit dåligt med bloggande på sistone.

Igår var vi på ett föredrag i Karlshamn med Brutus Östling - en naturfotograf som tar underbara bilder främst på fåglar. Killen har koll om jag säger så. Det var ett ca två timmar långt föredrag och han visade så klart massvis med vackra bilder! Kolla in
www.brutusostling.se !

Idag står bowling på schemat ikväll. Vi ska dit med en kompis som fyllt år tidigare och som present tänkte vi åka och bowla....och kanske ta en fika eller så. Kul att hitta på nåt! =)

Nä, nu måste jag ta det lungt ett tag. Det har varit hektiskt på skolan idag igen...jagat elever fram och tillbaka! *pust* Ha en skön fredag!

Dåligt dåligt

Jo då...det har varit dåligt med inlägg de senaste dagarna. Jag har haft så mycket att göra...låter som värsta klyschan men det är sanningen. Datorn har inte varit igång varje dag, som den brukar, utan tiden har använts till annat.

Söndagen spenderades på ett kafé i stan tillsammans med några kompisar. Det var riktigt kul...det blev en hel del sagt om jag säger så! :-)
Igår var det jobb hela dagen och jag var helt slut på kvällen...detsamma gäller idag. Har faktiskt legat och sovit en halvtimme i sängen....det var riktigt skönt men nu känner jag mig nästan lite stressad. Måste ju fixa med elevernas omdömen...men jag tror jag har koll på de flesta! Det är ju första gången jag skriver omdömen så det är lite speciellt.

Snart är det semmeldags igen....lite teve och sen sova igen! Det ÄR skönt att sova, eller hur?

Imorron är det redan onsdag......nice! Veckorna bara flyger fram!

Fast idag var det lite körigt....det hade ju hänt en sak på skolan som gör en så förbannad och uppgiven - varför gör dom så?? Ja, mycket ilska var det!!! Nu får det fan vara nog!!

Men men...nu ska jag inte tänka på det...blir bara irriterad om jag gör det! Positiva tankar....ja visst tusan....de tre bästa sakerna/händelserna med idag:

* Vår lilla sovstund nyss
* Det soliga och fina vädret idag
* Den goda middagen



Ja, så är det med den saken! Trevlig kväll!

Lite bilder då....

Nu har jag fått tummer ur och laddat in bilderna från igår! Ikväll smäller det! :-)

image53
Tydligare än så kan det ju inte bli!


image54
Till och med ett trist alldagligt träd känner av att Melodifestivalen är i staun!


image55
Schlagerflaggorna vajade i vinden....torget fick också känna på schlageryran. Men denna gång lämnade dom kungen i fred....blev ju sånt liv om det förra gången!

image56
Många flaggor var det....


image57
Och här är den....schlagerbakelsen! :-D
Den var riktigt god faktiskt...men inte om man frågar Anders. Han rynkade på näsan. Men den var riktigt snygg...och i årets färg - limegrönt!

Nu återstår det bara att se hur själva tävlingen blir kväll. Har läst att alla låtar ligger redan ute på nätet - skumt. Men det är ju svårt att styra när många kan filma och så med mobiler och kameror. Varför måste man sälja biljetter till genrepet? Då riskerar man inget sånt!

Jaja....nu ska vi snart på kalas till Madde. Hoppas jag får se Melodifestivalen där...annars får jag gå hem en sväng för att sen komma tillbaka!

Ha en skön lördag!