Ett lite sent God Jul!

Det har varit en väldigt bra jul tillsammans med föräldrarna men det har inte kommit nån snö ännu vllket jag är VÄLDIGT besviken över!!! Det SKA ju vara en vit jul....!!!

Imorron är det dags att åka söderut igen...fira nyår med Anders! Det ska bli spännande!

En annan sak som ska bli mycket spännande händer på onsdag...jag kan knappt vänta tills dess faktiskt! Det ska bli mycket intressant att de hur det artar sig! *tihi* Det kittlar lite i magtrakten!

Nu är det lite filmtajm igen!

Må gott och ha ett bra slut på 2007!

Skämmes


Ja, det borde jag göra med tanke på så dålig jag har varit på att blogga!

Men jag har inte riktigt haft lust att göra det och sen har det varit ganska så fullt upp de senaste veckorna!

Så idag fick jag äntligen jullov! Känns underbart!!!

Tänkte på det när jag åkte tåget hem  idag....då blev jag så där varm inombords! Imorron åker jag norrut och det ska bli väldigt skönt att få vara lite ledig, träffa familjen och kompisarna. Men jag kommer sakna Anders men vi ses ju till Nyår så...det ska nog ordna sig!

Shoppade lite julklappar idag när jag väntade på tåget så nu är det inte många kvar! :-) Och jag har en aning om vad jag ska köpa också och det är ju en fördel!

Nu väntar massa packande ikväll....imorron smäller det!

Jag önskar er en God Jul!!!!

Må gott och ta hand om varandra i julstressen!


Födelsedag



Och den var igår och det var en toppendag! =)

Jag var i skolan igår och hade ett väldigt givande seminarium om VFUn och jag var hemma redan halv två och det var toppen!

Sen fick vi tillbaka bilen igår....helt underbart! =) Vi har varit utan bil nu i snart tre veckor vilket har varit riktigt störande!!! Fast en bra sak är ju att vi har inte behövt tanka så himla ofta! *hihi*

Så vi hämtade den och sen åkte vi in till stan och åt på en mysig restaurang och där var det jättegod mat! Sen blev det bio, vi såg Solstorm och den var riktigt vacker! Jag började längta hem mycket mer efter att ha sett all vacker snö och vackra vidder!

När vi kom hem blev det tårta och paketöppning! Fick massa fina paket... :-)

Kommer nog att ta en bild och läga ut sen tror jag!

Idag är det stora städdagen....ikväll kommer några kompisar hit på middag och det ska bli riktigt mysigt! Jag har placerat ut massa ljus så det ska bli en riktig mysstämmning! =) Måste ju använda alla ljusstakar jag har fått genom åren!

Nä, nu har jag inte tid att sitta här längre! Dags att börja fixa i köket! =)

Ha en fin lördag!

78 lussekatter rikare

Här har det bakats hela dagen nästan!


Jag satte degen på jäsning vid 9-tiden imorse och nån timme senare var köket fyllt med 78 glada lussekatter! Okej, nu finns det inte 78 kvar...kanske istället 72?? Vi har fikat några under dagens lopp! Men dom blev riktigt goda! Jag ska ta med på skolan på torsdag tänkte jag! =)


Sen har jag planerat inför veckan....sista veckan nu! Men det ska nog gå bra hoppas jag! Det har varit en intensiv dag och jag tror jag kommer slockna vid 21 ikväll...känner nästan det på mig!

Ett kort inlägg för nu vankas det middag här! Så tillbaka till köket!

Må gott!


Pepparkakor och regn


Ja, idag ska vi baka pepparkakor hela dagen hos en kompis vilket ska bli riktigt trevligt! =) Det ser jag framemot!

Sen imorron tänkte jag själv baka lussekatter så jag kan bjuda på det på skolan på torsdag - det hoppas jag blir uppskattat! Jag har bara bakat lussekatter två gånger tidigare och den första blev ju katastrof! Fick inte alls till jäsningen och dom blev stenhårda - som kylskåpsmagneter typ! *haha*

Och här bara regnar det! jag håller allvarligt på bli deprimerad.....kan det aldrig vara fint väder här nere i den här jävla delen av landet! Fan va trist det är!! Det ska bli så skönt att komma norrut snart...och där bör det ju vara snö!
En sak är säkert - jag vill inte bo söder om Norrköping i framtiden! Jag ska ha vinter, så det så!

Nu är det frukostdags och sen iväg! =)

Ha en fin dag!