The parents

Yes, nu har dom landat och ligger i vår nya Ektorp hörnbäddsoffa och sover gott!

Vi har hunnit med mycket. Tittat på skolan, tankat, ätit god mat, lyssnat till körsång på torget, sett raggarbilarna köra raggarrunda runt torget, sett en massiv majbrasa, kommenterat eldvaktens arbete (som dock tog sig bra på slutet), sett hur korvbröden tog slut innan korven till Anders besvikelse, lyssnat till en spontankör, kört vår egen raggarunda/seightseeing runda, druckit gott te, ätit goda bullar, gett bort fina paket, suttit och pratat, gäspat i kapp, bäddat ut säng, borstat tänderna, konstaterat att det ska bli skönt att sova, betalat räkningar, kollat runt på bloggarna, bloggat själv, snart sängen och sova. UNDERBART!

Imorron blir det första maj tal och sen så firar jag och Anders vår 5-årsdag! =) Puss älsklingen!

Men först...sova! :-)

Skrutt

Nu har vi städat lite iaf....mamsen och papsen kommer på onsdag direkt efter jobbet så jag hinner inte städa på eftermiddagen! Så imorrn när vi lägger oss ska allt vara fixat och klart. Jag har fått lite gjort idag men det finns lite kvar till imorron också! ;-)

Veckan har börjat med buller och bång! Det känns att man lever!!! =) Men så ska det vara..inte många dagar kvar nu..hur ska man hinna med allt?

Älsklingen sitter i köket och ritar så tappert! Han är så duktig så!!

Nä, dags för sängen. Fick en ny historiatidning med posten som jag ska frossa i, nice!

Oinspirerad


Under veckorna längtar jag alltid massor till helgen men så när helgen kommer känner jag mig helt matt och orkeslös. Bara sitter och stirrar i väggen känns det som. Kan inte sova länge på morgonen, idag gick jag upp halv åtta. Inte så kul på en lördag. Känner mig väldigt oinspirerad idag...vet inte varför. Har ju massor med saker att göra som jag MÅSTE göra men som inte blir gjorda! *suck* På veckorna skriver jag långa listor om vad jag ska göra under helgen..men det blir inte många kryss gjorda på den listan!

Jaja...hoppas att jag får lite fart senare på kvällen. Ibland kan det ju bli så....bullbak står på schemat samt lite städning, putsning av fönster och massa annat. Mamma och Pappa kommer på onsdag så det måste ju se snyggt ut.

Sen hade älsklingen pratat om bio också...så ja, vi får väl se!

Just nu tittar jag på ännu ett avsnitt av Sex and the city! Jag längtar tills filmen kommer. Tror det är i slutet av juni!

Det är nice väder iaf....inte jättesoligt men varmt. Det har börjat slå ut så mycket här...knoppar som brister! Fast...då kommer ju pollenhelvetet...men då är det bara att knapra piller!

Back to the city and the girls! =)

Fixat och donat

Det har vi gjort hela eftermiddagen! Det blir så himla bra!!! :-)

Nu vankas det middag och sen blir det ännu mer fixande och trixande. Jag ska få göra det jag tycker allra bäst om...tjoho! =)

Annars är allt bra....haft en okej dag på jobbet....trots vissa irritationsmoment! *grr*

Imorron kommer Nina, det ska bli kul!

Nä, tillbaks till spisen kvinna!! Så inte maten bränns vid!

Livet i 180

Just nu känns det som att det går så snabbt! :-)

Mycket är på gång men jag vill inget säga....då kanske det går åt skogen! Men det är bara att hålla tummarna.

Veckan är igång för fullt och imorron är det redan onsdag. Idag har vi haft studiedag och det har gått bra. Lite segt var det men det var ändå okej. På torsdag får vi en "liten" leverans och på fredag kommer Nina ner. Ska bli mycket trevligt och hoppas att hennes måndag bli lyckad!

Ska snart in i duschen och stå där bra länge och bara slappna av. Sen blir det Desperate Housewives (eller hur nu det stavas...haha!)! Kul att det är igång igen!

Jaja...på't igen! Hoppas på nåt positivt nu! *tjoho*

Helgen i Halmstad

Den var verkligen kul! Så härligt att träffa brudarna igen och snacka lite..och det gjorde vi med besked! *hihi*

Först lite shopping på stan och sen hem å laga mat, dricka lite vin och prata och prata! Vi fick mycket sagt under de intensiva timmarna i Halmstad. Och ni vet tjejer, nästa gång är det hos mig och då blir det surströmming! :-)
Den idag blev det lite sightseeing och vi åkte bland annat till Tylösand och väntade på sommaren. Men den kom inte under tiden vi var där men det var härligt att se havet och få en föraning!

Sen idag när jag kom hem hade älsklingen städat och organiserat vårt förråd så nu går det att hitta saker därinne och allt är inte i en enda stor hög! Duktigt jobbat! =) Väl uppe i lägenheten hade den händige mannen bakat en sockerkaka!! Han ville överraska lite! Så himla gulligt och omtänksamt av honom! Så nu väntar snart middag, rester från det han gjorde igår, renskavsgryta och sen lite mumsig efterrätt i form av nygjord sockerkaka! Mums!

En härlig helg och jag hoppas veckan blir bra också. Mycket som händer. Nationellt prov, besök på fredag vilket innebär städning i veckan! *hehe

Angel

Det var kvällens biofilm!

Älsklingen och jag myste till och gick på bio en tisdag. Det känns extra lyxigt liksom! Och ikväll blev det Angel...jag måste säga att den var bättre än det jag förväntade mig. En helt okej film.

Det är samma gamla gäng...Helena Bergström, Rolf Lassgård och Rikard Wolff. Känns tryggt på nåt vis.

Så nu är det bara att lägga sig..onsdag imorron och det är en långdag så det gäller att vara utvilad.

De tre bästa sakerna med idag då

* Biobesöket helt klart.
* Hålla handen i biomörkret...riktigt mysigt!
* Att dagen inte blev så jävlig som jag trodde imorse

Väl mött imorron!

Måndag

Veckans första dag är nu gjord och det är skönt. Vad som är ännu skönare är att jag hade förberett mig på en hemskt jobbig dag, som det var förra måndagen, men så blev det inte idag utan betydligt lugnare. Var nästan lite förvånad själv över hur lugnt det var. Men rätt skönt också! =)

Efter jobbet idag bar det av en sväng på stan och shoppade en ny tröja samt nu bh...:Anders fyndade två par nya jeans...han har alltid tur med sånt. Dessutom var dom på rea också! Sen blev det handling och sen hem....åt rester från igår och nyss förberedde jag maten till imorron. Här pratar vi stora husmor igång! =) Men jag har ju bara underlättat för mig imorron och det känns bra. Bara en liten del kvar att göra då!

Klockan är redan sent och jag börja vara sömnig. Om jag la mig i sängen nu skulle nog jag somna..men det är lite väl tidigt! ;-)

De tre bästa sakerna med idag dåraah...

* Att det blev lugnare än vad jag trodde
* Att jag hittade en ny tröja och bh
* Att maten är förberedd inför imorron

Helt okej för att vara en måndag tycker jag. Nu blir det nog lite slappish i soffan! =)

Utflykt

Idag har vi varit på en liten bilutflykt med våra vänner. Det har varit riktigt trevligt trots att vädret kanske inte var toppen hel tiden! Vi åkte till Kristianopel några mil norrut och åt en jättegod lunch på Sött och Salt. Både före och efter lunchen gick vi omkring i den lilla byn och bara kopplade av. Vandrade lite på den omgivande muren och lekte i lekparken! Det var längesen! :-)



Sen var det tänkt att gå på bio men dom biljetter vi ville ha var slut så då går vi imorron då...men då ska vi se en annan film! Flyga drake tänkte vi....har ju hört en hel del om den!

image61

Nu snart är det dags för middag och sen blir det slappish i soffan och hoppas att det går nåt bra på teve man kan titta på. Annars är det alltid härligt att lägga sig tidigt....ja Anders, jag vet att du tycker jag är en pensionär! =)

Dagen har varit bra och mina batterier är lite mer laddade nu! =)

image62

En liten paus


Har faktiskt varit lite sugen på blogga men det är typiskt då den ligger nere..men men ! Får väl ta igen det nån annan gång då! har glömt vad jag skulle skriva! *haha*

Veckan har börjat blandat....igår var förjävlig och idag var det okej. Hur blir det imorron?

Ska försöka börja med dagens tre bästa igen...positivt tänkande är ett måste!

1. Att kopiatorn var ledig och jag fick massor gjort!
2. Den lilla svängen ner på stan efter jobbet med älsklingen
3. att jag äntligen ska få sova

Nä...dags att tänka på refrängen! In i dimman då! =)