Skola igen

Yes yes....då var man tillbaka i skolan igen och det känns bra! =)

Faaaast, vi har ju inte fått tillbaka tentan ännu så det är väldigt spänt och nervöst fortfarande....JAG VILL JAG VILL JAG VILL så gärna klara den och JAG HOPPAS HOPPAS HOPPAS massor! *håller tummarna*

Om inte, så får jag mycket att plugga på den närmaste veckan! Shit va mycket det blir då, det vill jag inte ens tänka på nu!

Var på stan och skulle köpa min nya jacka som jag hade sett ut! Jag blev väldigt nöjd...och sen kom Anders och sa att han ville betala den! Jag blev väldigt förvånad....men tog naturligtvis emot den fina presenten! =) Tack älsklingen av snäll och gullig du är! *pöss*

Nu ikväll blir det lite slappt framför teven och sen sova. Jag sov ju så himla dåligt natten till idag. Enligt Anders har jag snurrat runt som en torktumlare, hostat, snarka och gnytt om vart annat....så det blev inte så mycket sova så jag hoppas det blir lite bättre den kommande natten!

Sen idag fyller min lille Oscar år idag! GRATTIS!!! Eller lille, han blir ju faktiskt 9 år! Stora pojken! :-)
Ikväll var han på bio med sin pappa och hade grabbkväll så jag får försöka prata med honom imorron istället! Hoppas han gillade presenten! Kan inte fatta att han redan är 9 år.....det innebär att det är 7 år sedan jag började hos dom! Shiiit va tiden går fort!
Så grattis ännu en gång min lille skatt!

Nu blir det lite teve tror jag....är lite trött! =)

Skäggiga damen liksom! :-)

Igår kväll låg Anders och jag och pratade i sängen. Jag låg med huvudet i hans knä och hamnade tydligen i ett konsigt ljus för rätt som det är säger Anders:

- Du kanske borde raka lite här, säger han och pekar på mungipan på vänster sida

- VAAA??? säger jag väldigt förvånad och lite irriterad

- Ja, det är liksom lite långt där, svarar Anders lite mer tystlåten

Jag sitter och är mest förstummad men börjar sen skratta massor! Va gullig han är!

Många tjejer med mig vet kanske att man kan få lite hårstrån stax ovanför mungipan ibland men att man är snabb att rycka bort dom med pincett. Nu hade jag slarvat där lite och då poängterade han det! Men jag tog det inte alls allvarligt utan skrattade mest åt saken! =)

Men idag har jag rensat upp i den höga tallskogen vid vänster mungipa och gick sedan stolt och frågade om det blev bättre så! Jo, det tyckte han också!

Det är kul med killar och med förhållanden! *haha*

Imorron blir det skola igen. Jag är nästan frisk, inte helt! (men det blir jag kanske aldrig...hehe) men lagom pigg för att orka med en hel dag i skolan! Geologi-Hans, here I come! *haha*

Nu vet jag vad jag glömde! :-)

Jag visste att det var något jag skulle glömma av allt vi handlade på IKEA...och igår kom jag på det! :-)

AMALIA StoldynaVi köpte fyra underbart sköna sittkuddar till köksstolarna! Nu blev det riktig komfort i köket! =) Vi har letat efter sådana länge och då finns det ju egentligen bara ett ställe att åka till - IKEA. Dessa gosingar kostade ju bara 49 kr/st. Och det är verkligen inte dyrt. Sen kan man ta av tyget och tvätta det - ett plus! =)

Förkylningen spökar fortfarande - verkar ju aldrig bli fri från den. Näsan är täppt och nu har jag fått lite hosta också. Blir nog ingen skola imorron. Får vila upp mig till tisdagens heldag!

Nu ska jag pluga lite tänkte jag - renskriva lite anteckningar! Så jag inte ligger efter med det hela tiden!

Må gott!

Resultatet av IKEA besöket!


Ja, vi var ju som sagt på IKEA i söndags och jag hade tänkt ta snygga bilder på allt och lägga ut men jag har inte orkat göra det ännu. Istället kommer jag lägga ut lite bilder från IKEAs hemsida. Det är mycket tråkigare men i alla fall....det kommer nog snygga bilder lite senare...när förkylningen har lagt sig!

GOLIAT Lådhurts på hjulDet började med att vi behövde mer förvaring vid skrivbordet och då köpte vi denna. Kanske inte den snyggaste men praktisk, kostade ju bara 249 kr. Sen kan man ju alltid slänga den sen när man flyttar....inget man har kvar hela livet kanske...! Men nu är den ihopmonterad och klar! =)


FAVORIT StekpannaSen blev det en ny liten stekpanna. Har inte haft nån liten förr så nu passade vi på. Lite dyr kanske, 249 kr, men mina päron har en och dom är riktigt nöjda. Bra kvalité får man hoppas!



LINGO TidskriftssamlareSnygga tidskriftsamlare till min bokhylla, kommer nog pigga upp, endast 29kr.


SANNI DuschdraperiNytt duschdraperi för att piffa upp vårt trista badrum som behöver färg! Allt är så ljust så därför blev det mörkblåa riktigt snyggt. Anders tyckte dock att det blev mörkt när man duschade men jag tyckte mest det var mysigt! 129kr.



DINERA Mugg  DINERA MuggSupersnygga tekoppar!! Köpte tre av varje färg! Borde nog köpt fler nu så man har om nån skulle gå sönder! Endast 15kr/st!! Jättegoda att dricka ur också! =)


SORLA Tekopp med fatVi har sånna sedan tidigare men Anders råkade ha sönder en kopp så nu köpte vi fler! Dom är verkligen stora och rymmer massa gott te! Trevligt med fat också! Endast 29kr för kopp och fat! =)


DIREKT StekspadeEn stekspade har man alltid nytta av! Typsikt impulsköp! Använde den idag,helt okej faktiskt! 25kr.


ISIG Morgontofflor Köpte var sitt par nya tofflor. Anders tog vita och jag grå! Väldigt mysiga! Kanske inte så mycket till sula att gå på men mysiga är dom! =) 29 kr / par.



ASKER MagnetlistEn magnetlist till knivarna! Måste hitta ett bra ställe för den bara! =)

NOSTALGISK TidskriftssamlareAnders föredrar dessa att ha tidningar i! Så han köpte 2 st! 35kr/st.





Jaha...var det inte mer än så? Hmm, tyckte det var mer men...kommer väl inte ihåg allt men så snart jag har publicerat detta kommer jag säkert att minnas 10 saker till! *haha*

Men IKEA är alltid kul! Men det blir alltid för dyrt! =)

Nu blir det att vila lite igen...gör ju inte annat juh! Men jag vill bli frisk innan helgen...har ju lite födelsedagspresenter att inhandla också! Shit vad ska Oscar få?? 9 år...?!? Hmm...det är alltid lika svårt! Får väl trolla lite med knäna eller så! Men nåt ska jag väl hitta på!

Må gott!

Sjuk och eländig


Ja, tjejer kan också känna sig eländiga när vi är sjuka! det är inte bara killarna som får det!

Och nu är jag riktigt eländig....sprängande huvudvärk, feber och förkyld! Livet känns underbart just nu!!! :-P

Så imorron blir det att vila. Ska ju till optikern och kolla synen, får se om jag orkar med det!

Nu ska jag sova och tycka lite synd om mig själv! *hehe*

Natti

Fredag - tjoohoo

JAPP!

Då var tentan skriven och fredagskvällen är här! Kan det bli bättre? Knappast! :-)

Imorse skrev jag den beryktade tentan och det var ganska väntade frågor faktiskt  och det kan ju alltid vara till någon tröst i alla fall!

Efter tentan var det dags för den obligatoriska tenta-pizzan med tjejerna så då borde det ju gå bra! *hehe*

På väg hem var det underbart väder - solen sken på de vackra träden som skiftar i alla möjliga färger och jag blev på riktigt bra humör! Träffade min kompis Anders som hastigast och hämtade en bar bokhylledörrar han så vänligt förvarat hemma hos sig! =)

Så nu ikväll blir det inte mycket gjort...har kollat lite på Idol och nu lite slösurfing framför datorn! =) Allt man pallar med efter en tentadag!

Imorron blir det sovmorgon deluxe - ingen klocka ska ställas för väckning! Jag ska sova tills jag vaknar! Men då brukar jag vakna vid 8-tiden och vara superpigg! Så himla typiskt!

Jaja....skönt att tentan är skriven i alla fall! Nu är det inte mycket mer man kan göra åt den! Går det så går det liksom! =)

Må gott och ta hand om varandra i höstmörkret! =)

Seg blogg


Jag har varit sugen på blogga i flera dagar men bloggen har bara strulat och nu har jag ingen lust att skriva det jag hade tänkt skriva om!

Idag har vi vart på exkursion i Smålands skogar! Och det blev ju riktigt bra trots allt! Jag tror många med mig var skeptiska men vi fick oss många goda skratt!

Och ett stort tack till Christer som skämde ut mig i hela bussen, tackar! :-P
Men det var snällt i alla fall...jag hann juh!

Nu ikväll blir det inte många saker gjorda! Jag ska slappa i soffan och ta en dusch...det ska bli nice!

Ett härligt program

Ja, jag har varit en usel bloggare! Har inte skrivit på bra många dagar nu! *skäms på mig* Helgen var bra med svärisarna....den gick väldigt snabbt! Vi hittade på en massa - gjorde utflykter i det vackra höstväder och njöt i solen på klipporna!

Den här veckan har gått i skolans tecken. Har haft föreläsningar måndag till torsdag och det har varit av blandad kvalité! Men nu på slutet börjar det ta sig....! Som tur är!

Nyss såg vi ett program på TV som folk som hade väldigt svårt att ta körkort och man fick följa hur de övningskörde lite och vilka tankar de hade om just körkort! Det var både väldigt underhållande men samtidigt väldigt intressant för att det är så vitt skilt från mig själv. Alltså, jag har svårt att sätta mig in i hur de har det för det var så naturligt för mig att ta körkort direkt. Jag kan inte förstå att en vuxen människa kan tycka det är svårt att köra bil. Det kan nog bero på att alla i min omgivning har körkort och det ses som en naturlig del liksom. vet inte alls riktigt om jag får fram det jag vill..men ändå!
Det var ett riktigt bra program och passa på och se nån repris som går! =)

Jo, idag när jag vart på bibblan och hämtat en bok blev jag intervjuad av en lokaltidning om vad jag hade för åsikter om tanten som fick litteraturpriset! Och sen så tog dom en fin bild också! *jippie* Så imorron är man kanske lokalkändis då! *haha* snart dags för sängen!
 
Imorron är jag ledig men det blir att plugga hela långa dagen! Men först ska jag ta en sovmorgon! Det är jag värd efter den här långa veckan! Må gott!

Lite piggare - lite renare lägenhet


Ja, idag börjar jag känna mig som vanligt igen! Men jag är trött i kroppen, det känns ännu!

Tog en liten sovmorgon och gick väl upp framåt 10, vilket var riktigt nice! Sen blev det frukost och lite surfande! Har ju fastnat lite i facebook måste jag motvilligt erkänna! *haha*

Sen har jag städat mest hela dagen. Inte i nåt jättehögt tempo men jag har gått och småpysslat och plockat i min takt vilket har varit riktigt härligt. Slippa känna stress!

Ikväll kommer Anders föräldrar hit och stannar till söndag. Det ska bli riktigt roligt! Vi har ju som sagt inte setts nåt på hela sommaren!

Så nu återstår det sista putsandet och sen ska vi äta middag också! Och sen kommer dom! Trevligt!

Fortfarande sjuk


Jag stannade hemma idag också! Känner mig inte tillräckligt pigg att orka med en lång skoldag! Det är ju nackdelen med att pendla så långt som jag gör. Om jag helt plötsligt skulle känna mig dålig och vill åka hem  så tar det i bästa fall bara 2,5 timme att ta sig hem men det kan dröja ännu längre beroende på tågtider! Så om magen börjar spöka igen är 2,5 timme väääääldigt långa timmar! Känns surt att stanna hemma men det var bra längesen jag var hemma från skolan!

Så idag blir det ännu en dag av sovande och vilande och bara ta det lungt! Känns som om kroppen behöver det och då är det bara att lyda så det inte blir till nåt värre!

Så nu..back to bed!

Sjuk


Ja, idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk! *synd om mig*

Nej, inte så himla synd om mig men jag känner mig inget vidare. Illamående, yr i huvudet, febrig och allmänt konstig.... jag vill ju inte bli sjuk nu heller! Vi får ju besök på torsdag!! Men jag är hemma idag och kurerar mig! Ligger i sängen och läser eller i soffan och kollar på teve....tar det vääääldigt lungt....så fort jag reser mig bara snurrar rummet! *huvva*

Så jag tänkte vara effektiv och läsa lite kurslitteratur som en liten kompensation för att jag missar föreläsningen idag! Känns surt men vad ska man göra...bättre om jag orkar gå imorron då vi har två föreläsningar!

Nä, nu ska jag vila lite!