Bara tre dagar kvar


Ja, nu är det bara tre dagar kvar av sommarjobbet. Kan inte fatta att sju veckor kan bara springa förbi så här! Men det klart...det ska bli skönt att få vara lite ledig men det betyder samtidigt att snart är det dags för skolan och det gillar jag inte!

Drömde om Oscar och Felix inatt....jag saknar dom mycket! Det var ju så längesen jag träffade dom nu! Jag vill verkligen åka dit innan jag åker till Karlskrona igen. Mamma ville också med så vi får väl se hur det blir!
Det hör ju sommarn till att åka till Oslo och hälsa på sina "barn". Vore trist om det inte blev av!

Jobbar ikväll...börjar 17. Ska träffa en kompis innan. Just nu är det lite slappt framför teven och snart frukost... måste ju ta tillvara på dom lediga dagarna.

Nu är det svamligt märker jag!

Och ute regnar det...stackars Anders som inte kommer undan! *kjaaam*

Lördag - jobb och fest!

Jobbar i helgen...känns som om jag jobbar mest hela tiden! Men det har gått ganska så bra idag, ganska lungt men det är ju alltid jobbigt att kliva upp tidigt på morgonen...men dom gamla vill ju upp så det är bara att ta sig i kragen och kliva upp. :-)

Har varit lite seg på blogga men på kvällarna har jag varit så himla trött...däckat o soffan typ. Men nu är det bara en vecka kvar på jobbet. Kan inte fatta att 7 veckor kan gå så snabbt!

Nu har jag jobbat klart för idag och snart blir det middag och sen blir det inflyttningsfest, men det blir varken sent eller massa alkohol för min del då min väckare ringer 05.30 imorron bitti! Men det ska bli kul med fest iaf! :-)

Hoppas er kväll blir toppen också! :-)

Tisdag


Tjooohooo.....Nu är jag ledig till torsdag!! Kan det bli bättre?? :-D


Det har gått riktigt bra att jobba idag. Trodde inte riktigt det imorse....har börjat få ett riktigt uselt morgonhumör. Eller börjat och börjat...men jag har kanske alltid haft det. Men de senaste dagarna har jag varit riktigt trött och inte alls varit inspirerad att jobba!

Men idag har det vart en rolig dag på jobbet med många skratt! Och sånt piggar upp sånna sega dagar!

"Man kan aldrig lära en gammal räv skita"

Tänk på den en stund och fundera! :-)

Trött

Just nu känner jag mig trött på en väldigt massa saker...som att

...aldrig känna mig ledig....

...aldrig ha tid att göra det jag vill göra...

..... alltid känna att jag måste fixa allt hela tiden....

.....sällan få uppskattning för det jag gör....

.... alltid ta hänsyn....

....jobba hela tiden....

....aldig duga fullt ut....

...ständigt känna att jag borde göra nåt annat än det jag gör just den stunden...


Ja, idag är en sån dag bara!!
Har ingen som helst lust att åka och jobba om en timme och jobba hela kvällen med gamlingar. Speciellt dom som klagar hela tiden, shit va less jag är på dom! Har lust att bara skrika åt dom men det får man ju av naturliga skäl inte göra!!! Men lusten finns alltid där!!!

Har varit "ledig" idag men jag har mest svarat i telefon, tvättat, eldat för varmvatten, städat osv....när ska jag kunna känna mig ledig fullt ut...? *suck*

Jaja... imorron måste det väl blir bättre?

Jo, jag såg 24 idag, det var väldigt kul...och nästa avsnitt är redan ikväll vilket jag längtar till...nu är det bara 4 avsnitt kvar! copy that....


Trästocks


Yes, ikväll blir det Trästocks och Marit Bergman för hela slanten.

Ska först och fika och golfa med mamma och pappa vilket ska bli kul, hinner ju knappt träffa dom när vi bara jobbar hela tiden.

Veckan har gått snabbt. Jobbar igen på söndag, suck! Men men...får väl tänka på att det ger pengar!

Nu är vi snart färdiga....Anders har inte valt kläder ännu bara! *stackars liten*

Nu hoppas vi på regnfritt ikväll och inga mygg, ska det vara så svårt att infria?

Onsdag - redan!


Sitter och tittar på Project Runway, ett underhållande program. Slipper tänka och man behöver bara titta. Kan vara skönt efter en dag på jobbet. Trots att det har varit ganska så lungt...men, man kan ju bli trött av att göra ingenting.

Helgen som gick var trevlig. I fredags hade vi grillkväll i sommarstugan med några kompisar vilket var roligt. Har ju inte haft tid att träffa alla ännu så det var ett bra tillfälle att träffa alla....*hehe* låter nog lite väl planerande men va fan, vi hade kul!

I lördags, hmmm, jo vi åkte till Kusfors och träffade Sandra och hennes mage. Det var riktigt kul och vi fikade bredvid ångloket! Sen åkte vi till Svansele och tittade på en massa uppstoppade djur. Kan låta lite banalt men det var riktigt fint. Och det var kul att se alla djur, trots att dom var döda... men men...en trevlig utflykt.

Nu i veckan är det bara jobb. Imorron sparkar Trästocksfestivalen igång här i Skellefteå. Det ska som vanlgit bli väldigt roligt. Speciellt Marit Bergman på fredag och brorsan på lördag. :-)

Just nu är Anders och tittar på båtar i Kurjoviken.... han har väl inte fått se några sånna på ett tag. Så sen blir det att sova....det är ju sååå underbart! *haha*

LIte teve, sen sova! :-)

Härlig dag!

Det blev en lyckad dag men lunch med Marlene och sen shopping på stan! Det var längesen jag shoppade lite och nu var det ett bra läge!

Köpte sockar till Anders och sen kläder till mig, riktigt fina sådana! Har nog en nu outfit till fredagens grillfest vilket är riktigt nice...och det var inga svarta kläder utan riktigt somriga ena.

Nu ikväll blev det smarrig köttfärsås gjord på älgfärs och snart väntar lite teve. Jo, jag vet att det är lite pensioärsaktigt men jag gillar Allsången... lite kul att sitta och sjunga med *haha*
Och inget Morden i Midsommer, trist trist. Det är ju annars en favorit men men...kan ju vara bra att få en lång natts sömn när man ska jobba i morron.

Har ju blivit bortskämd idag genom att vara ledig... men imorron är det jobb igen. Emma och jag ska äta biffnudlar och baguette...en riktigt sommarklassiker! :-)

Tidig start!


På min lediga dag..men det är ganska härligt att sitta och softa på morgonen också! Körde Anders till jobbet idag för senare idag ska jag träffa Marlene och käka lunch, vilket ska bli väldigt roligt!

Det slog mig igår att vi har varit här väldigt länge och jag har knappt träffat mina kompisar så jag måste få en ändring på det nu!

Jag hoppas verkligen att fredagens grillsammankomst ska bli kul också samt att det inte regnar då! För om det regnar bli jag tokig! Inte alls samma sak då juh!

Väntar på varmvatten och sen blir det en lång och härlig dusch och sen upp till stan. Och jag ska INTE vara sen denna gång, fast det brukar jag ju säga och det blir ju alltid fel med nåt! Men inte punka i alla fall, det blir så bökigt då att byta däck...håller tummarna att det inte blir så! =)

Dags att fixa lite nu och sen dusch, nice!

Det blir även kanske en sväng på stan, det var ju längesen! Önskar bra det fanns lite mer pengar att shoppa för men men...får väl begränsa mig lite! hehe

Regn regn och åter regn!


Jag har jobbat hela helgen och under denna helg har det regnat hela tiden...och blåst som fan! Ett riktigt höstväder då man bara vill ligga inne under en filt och se en bra film...meeeeen, jag jobbade! :-(

Jobbade även idag men imorron är jag ledig, ska bli sååååå skönt! :-)

Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra ännu men jag funderar på träffa nån kompis.... kan ju vara bra för veckorna rasar på. Har precis påbörjat min 4:e jobbvecka! Shit vad fort det har gått!

Har egentligen inte så mycket vettigt att skriva, hehe....

Hoppas regnet slutar snart....

Ha en fin måndag! Vi ska njuta och se på 24, nu är det spännande! =)

Lite slö


Ja, jag har varit lite slö nu i veckan....jobbet tar nästan kål på en. Nej då, inte så men jag är så himla trött på kvällarna att det blir mest att slappa lite och längta efter att få sova, tragiskt va??

Jag jobbar dessutom hela helgen vilket suger men vad ska man göra? Det är bara att jobba! Jag trivs med jobbet utan det som är jobbigt är att kliva upp tidigt på morgonen, verkar aldrig vänja mig! *haha*

Inget nytt här egentligen...vi jobbar och står i. Var i stugan igår en svän goch åkte lite båt, väldigt trevligt nu när det är så himla varmt. Jag är ledig på fredag vilket ska bli skönt men det är stora städ och fixdagen, då ska jag fixa allt som jag inte har gjort under veckan. Så det ska bli en produktiv dag har jag tänkt...får se hur det blir.

Soligt och varmt här...vem behöver då utlandssemester?