Ett härligt program

Ja, jag har varit en usel bloggare! Har inte skrivit på bra många dagar nu! *skäms på mig* Helgen var bra med svärisarna....den gick väldigt snabbt! Vi hittade på en massa - gjorde utflykter i det vackra höstväder och njöt i solen på klipporna!

Den här veckan har gått i skolans tecken. Har haft föreläsningar måndag till torsdag och det har varit av blandad kvalité! Men nu på slutet börjar det ta sig....! Som tur är!

Nyss såg vi ett program på TV som folk som hade väldigt svårt att ta körkort och man fick följa hur de övningskörde lite och vilka tankar de hade om just körkort! Det var både väldigt underhållande men samtidigt väldigt intressant för att det är så vitt skilt från mig själv. Alltså, jag har svårt att sätta mig in i hur de har det för det var så naturligt för mig att ta körkort direkt. Jag kan inte förstå att en vuxen människa kan tycka det är svårt att köra bil. Det kan nog bero på att alla i min omgivning har körkort och det ses som en naturlig del liksom. vet inte alls riktigt om jag får fram det jag vill..men ändå!
Det var ett riktigt bra program och passa på och se nån repris som går! =)

Jo, idag när jag vart på bibblan och hämtat en bok blev jag intervjuad av en lokaltidning om vad jag hade för åsikter om tanten som fick litteraturpriset! Och sen så tog dom en fin bild också! *jippie* Så imorron är man kanske lokalkändis då! *haha* snart dags för sängen!
 
Imorron är jag ledig men det blir att plugga hela långa dagen! Men först ska jag ta en sovmorgon! Det är jag värd efter den här långa veckan! Må gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback