Onsdag - redan!


Sitter och tittar på Project Runway, ett underhållande program. Slipper tänka och man behöver bara titta. Kan vara skönt efter en dag på jobbet. Trots att det har varit ganska så lungt...men, man kan ju bli trött av att göra ingenting.

Helgen som gick var trevlig. I fredags hade vi grillkväll i sommarstugan med några kompisar vilket var roligt. Har ju inte haft tid att träffa alla ännu så det var ett bra tillfälle att träffa alla....*hehe* låter nog lite väl planerande men va fan, vi hade kul!

I lördags, hmmm, jo vi åkte till Kusfors och träffade Sandra och hennes mage. Det var riktigt kul och vi fikade bredvid ångloket! Sen åkte vi till Svansele och tittade på en massa uppstoppade djur. Kan låta lite banalt men det var riktigt fint. Och det var kul att se alla djur, trots att dom var döda... men men...en trevlig utflykt.

Nu i veckan är det bara jobb. Imorron sparkar Trästocksfestivalen igång här i Skellefteå. Det ska som vanlgit bli väldigt roligt. Speciellt Marit Bergman på fredag och brorsan på lördag. :-)

Just nu är Anders och tittar på båtar i Kurjoviken.... han har väl inte fått se några sånna på ett tag. Så sen blir det att sova....det är ju sååå underbart! *haha*

LIte teve, sen sova! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback