Helgen i Halmstad

Den var verkligen kul! Så härligt att träffa brudarna igen och snacka lite..och det gjorde vi med besked! *hihi*

Först lite shopping på stan och sen hem å laga mat, dricka lite vin och prata och prata! Vi fick mycket sagt under de intensiva timmarna i Halmstad. Och ni vet tjejer, nästa gång är det hos mig och då blir det surströmming! :-)
Den idag blev det lite sightseeing och vi åkte bland annat till Tylösand och väntade på sommaren. Men den kom inte under tiden vi var där men det var härligt att se havet och få en föraning!

Sen idag när jag kom hem hade älsklingen städat och organiserat vårt förråd så nu går det att hitta saker därinne och allt är inte i en enda stor hög! Duktigt jobbat! =) Väl uppe i lägenheten hade den händige mannen bakat en sockerkaka!! Han ville överraska lite! Så himla gulligt och omtänksamt av honom! Så nu väntar snart middag, rester från det han gjorde igår, renskavsgryta och sen lite mumsig efterrätt i form av nygjord sockerkaka! Mums!

En härlig helg och jag hoppas veckan blir bra också. Mycket som händer. Nationellt prov, besök på fredag vilket innebär städning i veckan! *hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback