En dålig bloggare

Ja, det var ju som bekant ett tag sen det kom en ny rad här....sorry!!!

En ny kurs har dragit igång med buller och bång, shit va mycket det är att göra. Vi har tenta redan nästa vecka så all ledig tid går åt att plöja genom kurslitteraturen och hoppas att något fastnar i alla fall!

Vi har skola 4 dagar i veckan och kommer hem sent nästan varje dag. I dag slutade vi tidigt men vanligtvis är vi inte hemma förrän 18-tiden vilket gör att kvällarna blir ruskigt korta. :-(

Kursen är väl helt okej, bara väldigt intensiv!

Sen är vi 5 tjejer som samkör bil till skolan vilket gör det hela lite roligare. Vi har himla kul i bilen, främst på eftermiddagarna då alla är trötta och nivån sjunker. På morgnarna är det mest tyst och det kan ju vara skönt det med!

Så därför har det funnits lite tid att blogga på. Datorn har knappt varit igång på kvällarna, det har inte funnits tid helt enkelt!

Imorron är vi "lediga", eller ja, vi behöver inte åka till skolan iaf vilket är skönt. Det innebär lite sovmorgon och sen full läsning hela dagen!

Helgen som var var (?) väldigt trevlig med filmkväll och restaurang med kompisar på fredag, underbart utflykt till havet med strålande sol på lördag (tack vare det gick det bra att tvätta på en lördagskväll, bortsett från att Anders tappade bort bokningpluppen) och söndag var en pluggdag och storhandlardag. Helgen gick väldigt fort men vi hann med mycket och hade kul!

Kommande helg blir nog inte lika rolig, bara plugg plugg och åter plugg! Den tentan ska jag fanimej klara!!

Nä, nu väntar lite vilotid och sen palt till middag! *mums*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback