Tillbaks

Ja, då har man landat här nere igen...och här bara regnar det! Så jäkla typiskt.
Vi kom ner hit i lördagskväll och det har regnat varje dag. Okej, inte hela dagarna men i alla fall en skur varje dag. Så där lagom kul!!

Körningen gick bra. Från Skelleftehamn körde jag alla dom 90 milen och det gick alldeles utmärkt! Jag var inte ens trött när vi kom fram. Inklusive matstopp tog det 12 timmar. Vi hade jättebra körväder och slapp regn! :-)

Sen var i en dag i Nynäs och slappade och träffade Anders familj lite. Det var härligt att få koppla av en dag innan det var dags att sätta sig i bilen igen.
Den gången körde Anders de första 20 milen och jag dom resterande 30...och dom sista 12 milen var nog det värsta jag har kört nån gång. Fasen va jag blev irriterad och trött.... jag trodde aldrig vi skulle komma fram! Men det gjorde vi tillslut och då väntade en massa springande i trapporna för att få upp alla grejer. Jag tror vi höll på i ca 50 minuter, sen var alla grejer uppe på tredje våningen utan hiss. Det kändes mycket bra! :-)

Sen har vi mest jobbar på. Anders sliter för fullt och jag hoppas och tror att det ska gå bra! Jag känner det på mig...kämpa på nu gubben! Det är inte långt kvar nu!

Sen har jag bokat biljetterna till Oslo nu och det ska bli så skoj att träffa pojkarna igen. Jag pratade med pappan idag och han sa att dom längtade efter sin storasyster. Då blev jag alldeles varm inne i hjärteroten! :-)

Ikväll har det blivit tvätt och lite teve....Americas Next Top Model 8 började ju idag, hehe! Egentligen inget program av toppkvalité men det är så himla kul å se...man behöver ju inte direkt tänka när man tittar! *haha*

Snart dags att hämta tvätten...hoppas allt är torrt! Sen ska jag nog börja packa lite.... och slå in presenterna! :-)

Ha en mysig kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback